Asbestipurku

 Tampere • Nokia • Ylöjärvi

Teemme asbestipurkua kohteessa kuin kohteessa

Ylö-Asbest Oy tekee asbestipurkua Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä ja Pirkanmaan muilla alueilla. Teemme asbestipurkua saneerattavissa ja purettavissa rakennuksissa niin yritysten, yksityisten kuin julkishallinnon tarpeisiin. Teemme asbestipurkua niin pienissä kuin suurissa kohteissa.

Turvallisuus ja huolellisuus ovat ensisijalla työssämme. Meillä on käytössämme vaativimpiin purkukohteisiin hyväksytty ilmastointikalusto, jota päivitämme jatkuvasti. Mittaamme myös laitteiden toimivuutta ja purkutöiden laatua lakisääteisillä seurantamittauksilla.

Mitä on asbesti?

Asbestilla tarkoitetaan kuitumaisia silikaattimineraaleja, joille on yhteistä hyvä mekaaninen ja kemiallinen kestävyys sekä pölyävyys käsiteltäessä. Asbesti ja haitta-aineet rakennuksissa aiheuttavat lähinnä purettaessa merkittäviä terveyshaittoja, kuten syöpää. Purettu asbesti ja haitta-aineet aiheuttavat ympäristöön joutuessaan ympäristön saastumista.

Aineen käyttö rakennusmateriaalina oli huipussaan 1960–70-luvuilla. Vuonna 1988 asbestin käyttö rakennusmateriaaleissa lopetettiin ja säädettiin luvanvaraiseksi. Asbestia voi olla ennen vuotta 1988 rakennettujen kiinteistöjen ilmanvaihtolaitteistoissa, putkien eristysmateriaalina, julkisivuissa, lattioissa, katoissa ja sisäverhouslevyissä. Ainoa keino ehkäistä asbestisairauksia on altistumisen välttäminen, mutta pelkoon ei kuitenkaan kotiolosuhteissa ole aihetta. Sairastumiseen tarvitaan yleensä työssä tapahtuva toistuva, pitkäkestoinen ja vielä kohtalaisen voimakas altistuminen.

Metallipurku

Tampere • Nokia • Ylöjärvi

Teemme metallipurkutyöt tarkkuudella ja ammattitaidolla

Ylö-Asbest Oy suorittaa metallipurkutyöt ja polttoleikkaukset varmalla ammattitaidolla. Toiminta-alueemme kattaa koko Pirkanmaan, kuten Tampereen, Nokian ja Ylöjärven seudut. Teemme metallirakenteiden purkua yksityisten, yritysten ja julkishallinnon saneerauskohteissa.

Ympäristöystävällisyys on toimintamme ytimessä

Käytössämme on monipuolinen erikoiskalusto metallirakenteiden purkuun. Ammattitaitoiset työntekijämme valitsevat turvallisimmat työmenetelmät ja käytettävän kaluston työkohteen mukaan. Otamme työkohteissamme huomioon kaikki ympäristövaatimukset. Toimintaamme kuuluu purkujätteen lajittelu ja kierrätys säännösten mukaisesti. Teemme myös desinfiointi- ja hajunpoistotyöt sekä pölytöntä purkua.

Timanttityöt

Tampere • Nokia • Ylöjärvi

Timanttisahaus ja timanttiporaus

Ylö-Asbest Oy tarjoaa kokonaisvaltaista ja erikoismenetelmiä vaativaa purkupalvelua asiakkailleen. Teemme timanttisahausta ja timanttiporausta saneerausten yhteydessä Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä ja muulla Pirkanmaan alueella. Olemme toteuttaneet timanttitöitä lukuisissa kohteissa yksityisille, yrityksille ja kaupungeille.

Timanttityöt tarkasti ja siististi

Timanttisahaus ja timanttiporaus ovat siistejä toteuttaa pölyttömyytensä vuoksi. Ne soveltuvat siis myös kohteisiin, joissa siisteys on ensisijaisen tärkeää. Käytössämme on alan standardit täyttävä ja ajanmukainen kalusto, mikä osaltaan varmistaa työn tarkkuuden ja siisteyden. Noudatamme työssämme aina kunkin työkohteen yksilöllisiä turvallisuusmääräyksiä ja erityispiirteitä.